Piese de schimb

Anumite lucruri pur si simplu nu pot fi inlocuite, iar siguranta este una din aceste trasaturi esentiale ale unui autovehicul. Fiecare piesa de schimb BMW originala indeplineste aceleasi standarde de calitate ca si autovehiculele BMW – de la stadiul de design pana la asigurarea calitatii piesei respective. Datorita calitatii si potrivirii perfecte a fiecarei piese, componentele functioneaza precis si in armonie cu sistemele autovehiculului.

De ce Piese de schimb BMW originale noi?
Autovehiculul dumneavoastra BMW va ofera in fiecare zi o performanta excelenta. Iar pentru ca acesta sa continue sa functioneze perfect, trebuie sa existe o imbinare desavarsita intre piesele sale. De aceea, va recomandam alegerea pieselor de schimb BMW originale: performanta perfecta se poate obtine doar daca toate piesele se potrivesc precis cu cerintele individuale ale fiecarui model BMW. Iar astfel obtineti calitate de top si siguranta optima

De ce Sisteme de evacuare BMW originale?
Un motor puternic face parte din placerea de a conduce, dar zgomotul produs de acesta si substantele care polueaza nu sunt incluse aici. Sistemele de evacuare BMW originale au o greutate redusa si asigura o performanta crescuta a motorului si un consum scazut de combustibil. De asemenea, acestea reduc emisiile nocive cu aproximativ 90%. Dar sunetul tipic, dinamic in mod discret unic fiecarui model BMW este mentinut.

De ce Ambreiaj BMW original?
Cheia pentru ani buni de placere de a conduce: un ambreiaj BMW original este creat pentru o durata de viata de aproximativ 120.000 km. Dar chiar si atunci are o uzura maxima de 1,5 milimetri pe fiecare parte. si, pentru ca functioneaza hidraulic, intretinerea sa nu este necesara. Datorita preciziei ridicate de fabricare, aceste piese de schimb BMW originale pot face fata fara dificultati la temperaturi de pana la 150°C. Nimic nu mai poate impiedica acum o placere de a conduce prelungita, sportiva si dinamica.

De ce Sisteme de franare BMW originale?
In situatii critice, fiecare centimetru conteaza. De aceea, franele BMW originale sunt create special pentru a lua in considerare factori specifici fiecarui model, precum aerodinamica, sistemul ABS, caroseria, sasiul si motorul. imbinarile speciale de materiale asigura o siguranta maxima de franare si o durata lunga de viata. Aceste piese de schimb BMW originale sunt verificate in mod repetat prin teste si simulari amanuntite. Iar acest lucru inseamna ca dumneavoastra va puteti baza pe ele atunci cand conteaza cu adevarat.

De ce Amortizoare BMW originale?
Amortizoarele BMW originale cu gaz, cu tub dublu, armonizate special cu motorul autovehiculului, acestea ofera o calatorie mai confortabila, au timp de raspuns mai bun si genereaza mai putin zgomot. De asemenea, stabilitatea lor functionala este asigurata si in conditii extreme: intre -40°C si +100°C, aceste piese de schimb BMW originale garanteaza un confort sporit si rezerve suficiente de siguranta, chiar si in conditii de temperatura extrem de joasa sau de ridicata.

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastra
Folosind piese de schimb originale BMW, va bucurati de beneficiile oferite de o experienta de mai bine de o suta de ani in constructia de autovehicule si piese de schimb. Aceste piese impresioneaza prin prisma calitatii lor proverbiale, a sigurantei testate si a fiabilitatii ridicate. Mai mult decat atat, durabilitatea extraordinara si uimitorul raport calitate/pret ofera o eficienta deosebita din punct de vedere al costurilor.

Inconfundabile si inimitabile: specificatiile producatorului definite cu precizie, carora li se adauga verificari amanuntite si teste cuprinzatoare, garanteaza faptul ca fiecare piesa de schimb originala BMW indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si este de ultima generatie.

Piese originale BMW – precizie si calitate deosebita!
Piesele mecanice si cele din domeniul electric sunt proiectate si obtinute utilizand cele mai moderne tehnologii. Pentru piesele de tinichigerie, presele si modulele de ambutisare sunt identice cu cele folosite la constructia vehiculelor, deci forma si dimensiunile pieselor de schimb originale BMW se potrivesc perfect cu cele montate initial pe masina.

Exista pe piata piese contra-facute care se “potrivesc” pe autovehiculele BMW. Ele nu ofera gradul de siguranta necesar si pot duce la accidente neprevazute. De asemenea pe piata exista si “celebrele” piese after-market care sunt produse de companii de renume, insa care nu se apropie ca perfectiunea si anduranta pieselor originale. De cele mai multe ori piesele aftermarket sunt un compromis de CRIZA, insa dupa cateva mii de km diferenta de pret in favorea pieselor aftermarket se vede depasita de gradul mare de probleme.

PieseOriginaleBMW recomanda achizitionarea pieselor OE datorita garantiei 100% a producatorului BMW! Restul nu conteaza!

Durabilitate sporita
De exemplu, piesele de caroserie sunt protejate impotriva coroziunii prin urmatorul procedeu: dupa o curatare foarte atenta, placile de otel de inalta calitate sunt pre-tratate intr-o baie de fosfat de zinc, iar apoi sunt grunduite cu un aparat electro-catodic, utilizand un procedeu de imersiune testat.

Garantie recunoscuta BMW
Piesele de schimb originale BMW satisfac cele mai inalte standarde de calitate, fiecare dintre acestea beneficiind de garantia acordata de firma BMW in cazul montarii in atelierele de service BMW autorizate.

De ce sa folosim numai piese originale BMW?
Siguranta
Piesele originale BMW sunt proiectate, fabricate si testate astfel incat sa asigure maxima ta protectie prin respectarea standardelor de siguranta. Nu te expun riscului de a-ti fi anulata garantia autovehiculului.

Calitatea BMW
Anii indelungati de experienta si expertiza tehnica s-au materializat in fiecare piesa componenta – fie ca e vorba de o piesa pentru o masina noua sau pentru un model mai vechi.

Performanta
Piesele originale BMW sunt fabricate cu stricta respectare a specificatiilor BMW, fiind identice cu piesele care au fost montate in fabrica pe autovehiculul tau.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: