ULEI

Uleiurile Originale BMW

Cine stie cel mai bine cum trebuie sa fie conceput uleiul perfect pentru automobilele noastre? Cercetatorii si inginerii nostri, care prin puterea lor de inovatie, competenta si vasta lor experienta au creat si motoarele noastre. Acum au dezvoltat lubrifiantul special pentru autovehiculul dumneavoastra: uleiul de motor original BMW. Caracteristica sa esentiala este reducerea frecarii mecanice intre componentele mobile si fixe ale motorului se formeaza o pelicula de ulei, aceasta ducand la o scadere importanta a frictiunii, desi este expusa unor forte de presiune semnificative. Prin combustia ce se produce in camera de ardere se formeaza suplimentar temperaturi foarte ridicate. Uleiul original BMW este cel mai potrivit pentru aceste solicitari mecanice si termice. Componentele sale atent alese si aditivii corespund cerintelor de calitate superioara ale unui motor BMW care garanteaza eficienta si un randament ridicat.

Uleiul original BMW indeplineste si multe alte sarcini secundare. Acestea includ reducerea coroziunii si racirea componentelor expuse la solicitari termice ridicate. El prezinta si o uzura minima si o durata de viata maxima pentru motorul dumneavoastra.

In timpul iernii, la temperaturi extrem de scazute, uleiul poate deveni vascos iar, uneori, chiar solid. Este esential ca si la temperaturi scazute uleiul sa isi pastreze proprietatile sale lichide si de lubrifiere pentru ca acesta sa ajunga la motor si sa il protejeze de indata ce porniti autovehiculul. in cazul unor temperaturi foarte ridicate si solicitari speciale, in cele mai fierbinti puncte din motor, se ating temperaturi de 260° Celsius si chiar mai mult. Chiar si in cazul acestor solicitari termice nu trebuie sa se produca o pierdere mare prin vaporizare. Uleiul trebuie sa isi mentina gradul de lubrifiere si sa indeplineasca toate celelalte sarcini.

Ulei BMW original Pelicula de ulei trebuie sa ramana neintrerupta pentru a se evita o frecare directa intre piesele metalice. Uleiul de motor original BMW asigura o operare ireprosabila si un randament optim chiar si in conditii critice de operare. Porniti autovehiculul si ajungeti la destinatie in deplina siguranta.

Multe influente, care pot depinde sau nu de modul de utilizare a autovehiculului, determina eficienta unui ulei de motor:
– temperaturile de functionare ridicate si influentele de mediu pot determina marirea densitatii uleiurilor de motor (prin accelerarea procesului de imbatranire)
– rezidurile de ardere agresive ajung in uleiul de motor si pot duce la coroziune
– particulele de murdarie (de exemplu calamina sau aschii) pot duce la colmatarea filtrului
– aditivii se descompun in timp.

Consecinta acestor factori poate fi uzura prematura. Acest lucru este minimizat de noul ulei de motor original BMW prin utilizarea uleiurilor de baza de calitate superioara si datorita procentului ridicat de aditivi care duc la neutralizarea acizilor si evitarea modificarilor datorate apei sau oxigenului.

Ulei BMW originalUleiul de motor original BMW este conceput special pentru autovehiculul dumneavoastra si ofera o anduranta deosebita. Schimburile periodice de ulei va garanteaza ca randamentul si calitatea de functionare a motorului dumneavoastra raman permanent la nivel inalt.

Potentialul de a reduce consumul de carburant cu uleiul de motor adecvat depinde de anumiti factori printre care caracteristicile de curgere, aditivii de reducere a frecarii si pastrarea caracteristicilor la fiecare model de motor. Atunci cand vine vorba de rularea economica obsinesi rezultate excelente grasie calitasii uleiului de motor original BMW.

Lubrifiantul nostru reduce frecarea, ofera aditivi foarte eficienti pentru extinderea duratei de viata si mentine un nivel de randament permanent ridicat. Acum puteti folosi potentialul complet al motorului dumneavoastra intr-o gama larga de conditii de operare – si puteti consuma mai putin combustibil. Uleiul de motor original BMW prezinta beneficii si pentru mediul inconjurator: operarea cu sistemele noastre de ultima generatie de tratare a gazelor arse reduce emisiile poluante.

Profitati de randamentul, fiabilitatea si durabilitatea extraordinara !

Caracteristicile Uleiului de motor original BMW:
– este o componenta cheie a cercetarii si dezvoltarii motoarelor BMW
– este special conceput pentru autovehiculele BMW
– mareste randamentul prin reducerea frecarii interne
– ofera siguranta completa a unei lubrifieri corecte in toate conditiile de rulare
– asigura o circulare rapida a uleiului prin motor
– este caracterizat prin rezistenta marita la procesul de imbatranire
– ofera siguranta si limite de rezerva in conditii critice de operare (inclusiv temperaturi ridicate/scazute)
– ofera caracteristici minime de uzura si durata maxima de viata a motorului
– reduce consumul de carburant
– protejeaza mediul prin caracteristici eficiente de functionare a motorului

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: